Collega’s

Mar van der Flier

Ik zal beginnen met mijzelf eerst even voor te stellen. Ik ben Mar van der Flier en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 33-29 waarvan een tweeling. 
Na wat winkeljobs en de kinderen te hebben grootgebracht ben ik in 2008 de opleiding gestart tot Kraamverzorgende.
Na 8 jaar voor een middelgroot bedrijf gewerkt te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naarKraamzorg met een goud randje overgestapt,waar ik toch meer mijn ziel en zaligheid in kan brengen.
 
Wat voor mij het belangrijkste is is dat de gezinnen zich op hun gemak voelen, ze met hun vragen bij mij terecht kunnen en dat ze met een goed gevoel na de kraamweek vol zelfvertrouwen verder kunnen gaan!
 
Wie weet tot ziens, groetjes Mar.
 
Leuk om te vertellen is dat Mar bij mijzelf gekraamd heeft toen onze jongste dochter Linde is geboren. Mar werkt sinds Mei 2016 bij Kraamzorg met een goud randje.

Debby Ozyilmaz-Koomen

Mijn naam is Debby. Ik ben inmiddels alweer 15 jaar gelukkig getrouwd met Arman en samen hebben wij 3 kinderen.

Na 16 jaar werkzaam geweest te zijn in het toerisme heb ik na de geboorte van onze jongste dochter besloten om te stoppen met werken en heerlijk te gaan genieten van ons gezin. Nu ook de jongste naar school gaat is het wel weer erg stil in huis.
Van Esther heb ik de kans gekregen om mijzelf om te scholen naar het mooiste en meeste dankbare beroep die er is, kraamverzorgster.

De kraamweek is een tijd waarin zoveel veranderd voor het hele gezin en ik vind het enorm bijzonder dat ik daar deel vanuit mag maken. Ik vind het heerlijk om voor de kersverse ouders en hun meest kostbare bezit te mogen zorgen. Maar het allermooiste is, wanneer de ouders aan het einde van de week blij zijn dat je weggaat, ze bedanken je met een grote glimlach want dan weet ik dat ze er klaar voor zijn en kan ik met een voldaan gevoel naar huis en denk ik… yes weer een week met een gouden randje.