Mar 

Ik zal beginnen met mijzelf eerst even voor te stellen. Ik ben Mar en moeder van 4 kinderen waarvan een tweeling. 
Na wat winkeljobs en de kinderen te hebben grootgebracht ben ik in 2008 de opleiding gestart tot Kraamverzorgende.
Na 8 jaar voor een middelgroot bedrijf gewerkt te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar Kraamzorg met een goud randje overgestapt, waar ik toch meer mijn ziel en zaligheid in kan brengen.
 
Wat voor mij het belangrijkste is is dat de gezinnen zich op hun gemak voelen, ze met hun vragen bij mij terecht kunnen en dat ze met een goed gevoel na de kraamweek vol zelfvertrouwen verder kunnen gaan!
 
Wie weet tot ziens, groetjes Mar.
 
Leuk om te vertellen is dat Mar bij mijzelf gekraamd heeft toen onze jongste dochter Linde is geboren. Mar werkt sinds Mei 2016 bij Kraamzorg met een goud randje.

Jessica

Mijn naam is Jessica en woon in Rotterdam.

Na in het verleden de opleiding onderwijsassistent gedaan te hebben en gewerkt te hebben in een kinderdagverblijf ben ik erachter gekomen dat dit toch niet helemaal was wat ik als beroep wil doen. Wel heb ik al die tijd de passie gehad om met kinderen te werken, ik ben er dus achter gekomen dat het leukste om als beroep te hebben toch wel de kraamzorg is.

Hoe ik bij kraamzorg met een goud randje ben uitgekomen? Na verschillende sites te bezoeken viel mij op dat Esther ervoor staat om persoonlijk te blijven bij elke kraamweek weer opnieuw. Een stukje luxe wat bij grote bedrijven verdwijnt.